Doel, Verantwoordelijkheid, Innovatie en Toewijding.

 

 

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Van goede kwaliteit digitale hardheidsmeter voor verkoop
Van goede kwaliteit digitale hardheidsmeter voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Pride Instrument Inc.

1
Shenzhen Pride Instrument Inc.
Het Instrumenteninc. van de Shenzhentrots.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Trots
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 90% - 100%

De dienststeun

 

Trots het Commerciële Ontwikkelingsteam behandelt internationale verkoop en elk van onze inspanningen van de verdelerssteun. Tevreden om ons met om het even welke vragen betreffende tarifering, inventaris, orden, manifestatie te contacteren die, enz. plannen. Zij moeten hier u in elk geval helpen dat zij kunnen.

 

 

VERPAKKING

 

Wij kunnen veiligheidspakket & snelle levering volgens de vraag van de cliënt verstrekken.

 

VERZENDING


Aangezien onze klanten de orde plaatsen, pls informeer ons de verschepende manier. Wij kunnen TNT, DHL, UPS, FEDEX, EMS, AIR, OCEAAN, enz. als uw instructies goedkeuren. De drager kan extra prijzen op het tijdstip van levering voor speciale behandeling, toeslagen, heffingen, belastingen, enz. vereisen. De leveringen zullen gewoonlijk gemaakt worden op Maandagen aan Vrijdagen tussen 9am en 5pm.

Garantie


Eisen voor Tekorten/Schade:

Als een het verschepen fout wordt ontdekt of uw orde tijdens doorgang beschadigd is, gelieve onze TROTS onmiddellijk te contacteren. Wij zullen om een volledige beschrijving van de kwestie samen met om het even welke ondersteunende informatie verzoeken die u kunt verstrekken (foto's, ondertekend leveringsontvangstbewijs die op voorwaarde van verschepende container, enz. wijzen). Nota: alle eisen moeten binnen 30 dagen vanaf datum van verzending worden ingediend.

 

Garantie

Voorwaarden:

• Zonder voorafgaande kennisgeving Voor wijzigingen vatbare prijzen

• Wij be*houden ons het Recht voor Om het even welke Plaatsfouten te verbeteren

De TROTS rechtvaardigt vrij onze producten aan de originele koper om te zijn van tekorten in vakmanschap en materiaal onder normaal gebruik en juist onderhoud voor 13months van originele aankoop (datum van verzendingen). De Garantie van de TROTS voegt extra (1) maandaflossingsvrije periode aan normale toe (1) de garantie van het jaarproduct om behandeling en het verschepen tijd te behandelen. Deze garantie behandelt geen kaliberbepaling en zal niet efficiënt zijn als het product aan misbruik, overbelasting, achteloosheid onderworpen is geweest, ongeval of reparaties die door anderen wordt geprobeerd.

Tijdens de garantieperiode, zullen wij, bij onze optie, of reparatie of producten met gebreken vervangen. _gelieve roepen of met de elektronische post ver*sturen ons klantenserviceafdeling (info@prideinstrument.com) voor een een van de terugkeerautorisatie aantal en terugkerenen het de gebrekkig product met gebreken aan ons met vracht vooraf betaald.

Herstel Terugkeerbeleid


Indien om het even welke Trotsproducten schijnen defect te zijn, hebben wij een reparatiefaciliteit en deskundige technici die om het even welke problemen snel diagnostiseren en kunnen herstellen.

Als het verzenden in een Trotspunt voor reparatie, verzoek om de Vorm van de Reparatieterugkeer te vullen alvorens dit te doen. Omvat het ingevulde formulier in de doos met het instrument. Merk op dat als u van het teruggekeerde punt zou houden, de vracht langs niet toegelaten verzamelt. Wij zullen reparatieevaluatie en citaat verzenden.

Inspecion & Kaliberbepaling


Alvorens al onze Trotsproducten te verschepen zijn gekalibreerd en inspectioned. De inspectiedocumentatie komt met de eenheid.
Indien wij stellen voor dat alle goederen gekalibreerd vóór gebruik. En ook jaarlijkse kaliberbepaling.

Contactgegevens
Shenzhen Pride Instrument Inc.

Contactpersoon: Miss. Shian

Tel.: 86-755-26702126

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)